Vi elsker vinteren – det vil du også!

Nuvsvåg ligger omkranset av «Finnmarksaplene». Lyngen har «Lyngsalpene» vi har våre egne «Finnmarksalper». Her kan du uforstyrret lage nye spor hver dag uten at du klarer å kjøre allemulige løyper under ditt førsteopphold.

Dersom du ikke vil dra ut alene har vi lokal skiguide som mer enn gjerne viser frem Nuvsvåg og «Finnmarksalpene». Vår guide er erfaren i fjellet og kjenner området som sin egen baklomme.

Han elsker toppturer og naturen rundt Nuvsvåg. Mål ikke fjellets høyde før du har blitt guidet til toppen er hans motto. Området rundt Nuvsvåg byr på varierte utfordringer. Her finner du alt fra enkle turer for nybegynneren til ekstreme renner for den mest erfarne skientusiast. Spørsmålet er bare hva du vil erfare og om du er eventyrlysten nok til å komme til oss å bli hypnotisert av vårt fantastiske område.

Vi skal gjøre det vi kan for at du nye fantastiske minner for livet.

Sommeren er magisk med sin midnattsol og lune stemning døgnet rundt

Om sommeren ligger brattreiste fjell med klare isblå vann ved foten som innbyr til sommerlig isbading på vei hjem fra en herlig tur. Naturen vil gi deg fantastiske utsiktspunkt og muligheten for å møte ville dyr på nært hold i deres naturlige habitat.

Område innbyr både til rolige dalturer til litt mer utfordrende toppturer. Vi tilpasser turene etter dine ønsker.